Liebster Award – Az első elismerés

liebster blog awardA Petra in Green blog a héten megkapta az első elismerést. Köszönöm Csiki Juditnak a Zöldsaláta blog szerzőjének a megtisztelő jelölést! 🙂

A Liebster Award egy vándordíj, melyben újonc blogereket, blogerinákat jutalmaznak. A díj blogról blogra jár.

A díjhoz kérdések is járnak, melyből jobban megismerhető az adott blog szerzője.

  1. Miért tartod fontosnak a blogod? Kicsivel több, mint két éve szembesültem drogériákban kapható kozmetikumok egészségre való káros hatásukról. Ekkor ismerkedtem meg a növényi olajokkal, növényi vajakkal és a házi krémkészítéssel. Fontosnak tartom, hogy ezt az információt minél szélesebb körben elterjesszem. Ezzel egészségesebbek, környezettudatosabbak lehetnek a közelemben és tőlem egészen távol élő emberek.
  2. A blogod neve bulváros, hiteles vagy személyes? A blogom neve személyes és egyben jelzi, hogy a “Zöld”, más szóval bionóm életmódot képviseli.
  3. Témáid terv szerint választod vagy az élet hozza? A témákat néhány hétre előre tervezem, de ha valamilyen új dologgal találkozom vagy egy izgalmas krém receptet alkotok, akkor igyekszem minél előbb megosztani az olvasóimmal.
  4. Képeid a témához keresed vagy néha fordítva? Egyes esetekben a témához keresem a képet, de igyekszem minél több saját fotót készíteni, így közelebb hozva a témát.
  5. Mit közvetítsen a blog: értéket, információt? Mindkettőt egyformán fontosnak tartom. Remélem hosszabb távon nemcsak információt közlök, de értéked is adhatok.

Ééééés a díjat kapják:

Gratulálok!

Olvassátok Őket sok szeretettel!

Reklámok

Várom észrevételed, véleményed, kérdésed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s